Information

Kontakt din lokale kloakmester & entreprenør i Storkøbenhavn

C.A. Service ApS
Sydmarken 37
2860 Søborg

Telefon: 7199 1112

E-mail: info@cagrp.dk

Vis stort kort

C.A. Service ApS løser hele opgaven

Som regel hænger arbejder i og under jord sammen. Når fliser, asfalt eller anden belægning udskiftes er det en god ide at tænke på kloakken nedenunder.
Det er rigtigt ærgerligt at få lavet en helt ny belægning, og så et par år efter konstaterer at der er en defekt kloak nedenunder.

Skal man have gravet op, har man fugt i sin kælder og ønsker at lave fugtisolering og omfangsdræn skal beplantning ofte flyttes. Bagefter skal den genplantes og græsplæne gensås. Ved at entrere med C.A. Service ApS skal du kun have fat i ét firma, da vi udfører alle arbejder i ovenstående eksempler.

Vi er en fast stab af erfarne og højt kvalificerede kloak– og belægningsmedarbejdere, som alle er organiserede efter danske overenskomster. De udgør rygraden i firmaet, og er dagligt med til at levere et professionelt produkt af højeste kvalitet.

C.A. Service ApS er medlem at Dansk Byggeri og Byg Garanti – en ekstra sikkerhed for dig.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 71991112.

Vi arbejder primært i Storkøbenhavn:

Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune, Gentofte Kommune, Gladsaxe Kommune, Lyngby-Taarbæk Kommune, Rudersdal Kommune,  Ballerup Kommune, Furesø Kommune, Herlev Kommune, Rødovre Kommune, Hvidovre Kommune, Brøndby Kommune, Vallensbæk Kommune, Tårnby Kommune og Dragør Kommune – men kommer også til Albertslund, Høje Taastrup, Ishøj, Greve og Solrød Kommuner.

Kontakt os på telefon 71991112 for uforpligtigende tilbud!

FacebookBNI AB SøborgHFK

C.A. Service ApS er medlem af Dansk Byggeri, Byg Garanti og Danske Kloakmestre